Företaget. BattPow AB är ett svenskt bolag som är grundat 2019 och har sitt säte i Göteborg. Kontor och ledning finns i Göteborg med administration, försäljning och verksamhetsutveckling. Vi har personal som kontrollerar verksamheten från produktion till slutleverans hos användare.

Charge your mobile on-the-go

Affärsidé. Bolagets verksamhet är att skapa ett nätverk av laddstationer där man kan hyra och ta med sig en Battpow Powerbank för att ladda sin mobiltelefon när man är på språng och behöver batterikraft. Mobiltelefonen blir ett allt viktigare redskap i vår vardag. Det måste ske på ett enkelt och smidigt sätt till ett attraktivt pris. Vi börjar i Sverige. Tillsammans med våra partners kommer vi att skala upp verksamheten i Norden och Europa.

Vision. Vår vision präglas av hållbarhet. Vi vill ge alla användare tillgång till enkel och snabb batterikraft överallt på ett miljömedvetet sätt till ett lågt pris. Därför betalar BattPow miljöavgift för återvinning enligt naturvårdsverkets miljö-förordning och direktiv från EU. Vårt behov av kraft kommer att öka och vi vill hitta nya miljöeffektiva, tillgängliga och framtidsanpassade sätt att distribuera batterikraft till våra användare. Internet of Things (IoT) och 5G kommer att ställa nya krav på tillgång och debiteringssystem för el och batterikraft. Vi vill vara en del av det.


Vi söker partners

BattPow AB söker nya affärspartners och finansiärer för den fortsatta resan. Verksamheten går in i en ny fas efter prototyp och teststadiet. Vi finns idag på platser där folk rör sig och hittar oss via vår app BattPow. Viktiga exempel på centrala platser idag är Pressbyrån, 7-Eleven, Friskis och Svettis, NordicWellness och Cafékedjan DaMatteo i Göteborg på Kungsportsavenyn och Linnégatan samt Centralstationen och Landvetter flygplats. [Review: score 4 av 5, skala 1 – 5, total reviews: 79, Publicerad: 2019-11-28, link: https://battpow.com/about/ ]
CMO (Chief Marketing Officer) BattPow AB
Claes Norinder

Claes Norinder is the founder of Innovastart a community for innovation and entrepreneurship
EnglishSwedish