Företaget
BattPow AB är ett svenskt bolag som är grundat 2019 och har sitt säte i Göteborg. Kontor och ledning finns i Göteborg där administration, försäljning och verksamhetsutveckling sker. Vi har personal som kontrollerar verksamheten från produktion till slutleverans hos användare.

Affärsidé
Bolagets verksamhet går ut på att med start i Sverige skapa ett nätverk av laddningsstationer där man kan hyra en Powerbank för att ladda sin mobiltelefon när man är i rörelse och behöver batterikraft. Mobiltelefonen blir ett allt viktigare redskap för vitala funktioner i det dagliga livet.
Allt på ett enkelt och smidigt sätt till ett attraktivt pris. Tillsammans med våra partners kommer vi att skala upp verksamheten i Norden och Europa.

BattPow vision
Vår vision präglas av hållbarhet. Vi vill ge alla användare tillgång till enkel och snabb batterikraft överallt på ett miljömedvetet sätt till ett lågt pris. Därför betalar BattPow miljöavgift för återvinning enligt naturvårdsverkets miljö-förordning och direktiv från EU.
Vårt behov av kraft kommer att öka och vi vill hitta nya miljöeffektiva, tillgängliga och framtidsanpassade sätt att distribuera batterikraft till våra användare. Internet of Things (IoT) tillsammans med 5G kommer att ställa nya krav på tillgång och debiteringssystem för el och batterikraft. Vi vill vara en del av det.

Vi söker partners
BattPow AB söker nya affärspartners och finansiärer för den fortsatta resan. Verksamheten går in i en ny fas efter prototyp och teststadiet. Vi finns idag på platser där folk rör sig och hittar oss via vår app BattPow. Viktiga exempel på centrala platser idag är Pressbyrån, 7-Eleven, Friskis & Svettis och Cafékedjan DaMatteo i Göteborg på Kungsportsavenyn och Linnégatan samt Centralstationen och Landvetter flygplats.

CMO (Chief Marketing Officer) BattPow AB

Claes Norinder

Claes Norinder is the founder of Innovastart a community for innovation and entrepreneurship.”

EnglishSwedish