Använd en smart laddstation på jobbet eller när du tränar. Det går snabbt och enkelt och sparar tid med Battpow Powerbank eftersom du kan ta med dig ett batteri för att ladda din iPhone eller Android. Du kan hämta på ett ställe och därefter återlämna på något annat ställe. Det är alltså genom att använda en smart laddstation du kan hämta ut ett batteri att använda till exempel i jobbet, under kafferasten när du tränar eller andra tillfällen när du är på språng.

BattPow Powerbank finns tillgängliga på platser du passerar varje dag. Du kan hämta pen Powerbank å ett ställe och därefter återlämna på något annat ställe

Du finner idag laddstationer på Pressbyrån, 7-Eleven, da Matteo och Friskis & Svettis.

Kolla gärna på kartan i mobilen efter serviceplatser som har BattPow Powerbanks. Och det tillkommer fler allt eftersom. Arbetet att placera ut laddstationer pågår just nu och fortgår även under 2020. Till exempel på nya installationer är centralstationen och inre delarna av Göteborg. Landvetter flygplats finns också på kartan där Pressbyrån och 7-Eleven har laddstationer på plats. Du kommer därför snart även att finna service med laddstationer i Malmö och Stockholm och så vidare ut i Sverige och därefter de övriga nordiska länderna. Det är bara början.

Vi kommer längre fram successivt på bloggen i battpow.com att skriva mer om våra planer. Så hur gör du för att ta del av denna service? Jo, du hittar enkla instruktioner steg-för-steg på battpow.com och på laddstationerna. Först ska du ladda ner BattPow appen, därefter skanna QR-koden, betala för hyran, ta med dig batteriet och därefter återlämna när du inte behöver det längre. Ett kvitto kan du också få om du vill ha det. Du kan alltså hämta på ett ställe och återlämna på något annat ställe. Det är alltså smart, enkelt och smidigt, eller hur!

EnglishSwedish