Du laddar Battpow appen och betalar hyran för ett batteripaket. Den kommer ut automatiskt från laddstationen och du plockar med dig den. Därefter laddar du din mobil eller annan enhet on-the-go och lämnar sedan tillbaka när du är klar. Det gör du på närmaste butik eller servicestation med en laddstation. Du hittar information om det i appen.

Du laddar appen Battpow från Google Play eller iPhone App Store. Det finnas också en länk via battcom.com.

Betalning sker via en mobil app. Du kan använda Mastercard, Visa eller Swish för att betala. Du betalar vid första tillfället en depositionsavgift på 100 svenska kronor. Det är för hyran för batteriet och minskar successivt för varje timma som du har den.

Du hittar information om laddstationer via appen. Det tillkommer fler laddstationer. Just nu är det en testfas som pågår. Laddstationer finns i Göteborg och snart även Malmö och Stockholm.

På sikt kan du lämna tillbaka den på närmaste butik eller serviceställe som har en laddstation. Du finner information i appen.

Vid problem vid användandet av tjänsten kontaktar du vår support. Mer information hittar du på vår webbsida Helpcenter.

Du hittar texterna längst ned i foten på webbsidan under rubrikerna “Privacy” och “Terms of use“. Det finns på respektive sida både en svensk och engelsk version av texterna. Den svenska texten följs direkt av en engelsk version.

Vi söker alltid strategiska partnerskap på utvalda marknader och länder. Vänligen kontakta oss på sidan battpow.com/contacts och vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.

EnglishSwedish