Vad är BattPow laddstation?

FAQ ger svaren om BattPow laddstation och hur du laddar din mobil på språng. Du kommer att upptäcka att det antagligen är den bästa lösningen på marknaden idag för att ladda din mobil på språng. Så läs vår FAQ, eller gå direkt till Battpow.com startsida där du kan läsa steg-för-steg hur det fungerar. Läs mer och tveka inte att börja använda! Det innebär, att du även finner att BattPow POWERBANK fungerar smidigt och samtidigt är enkelt att använda.

Hur fungerar den?

Du laddar Battpow appen och betalar hyran för ett batteripaket – din POWERBANK. Ta den därefter ut från laddstationen, och ta med dig den. Du laddar alltså din mobil medan du använder den, när du är på språng mellan till exempel jobbet och ditt hem. Lämna sedan tillbaka batteripaketet när din mobil är uppladdad, och du inte har behov att ladda mer. Det gör du på närmaste butik eller servicestation med en laddstation. Du hittar information om det i appen.

Var hittar jag Battpow appen?

Du laddar appen Battpow från Google Play eller iPhone App Store. Det finnas alternativt en länk via battpow.com.

Vad kostar det?

Betalning sker via en mobil app. Du kan använda Mastercard, Visa eller Swish för att betala. Du betalar vid första tillfället en depositionsavgift på 99 svenska kronor. Det är för hyran för batteriet och minskar successivt för varje timma som du har den.

Var finns laddstationer?

Du hittar information om laddstationer via appen. BattPow startar just nu upp verksamheten och fler laddstationer tillkommer allt eftersom. Laddstationer finns i Göteborg och snart även Malmö och Stockholm.

Var kan jag lämna tillbaka min hyrda Powerbank?

På sikt kan du lämna tillbaka den på närmaste butik eller serviceställe som har en laddstation. Du finner information i appen.

Vart vänder jag mig om jag har ett problem med tjänsten?

Vid problem vid användandet av tjänsten kontaktar du vårt helpcenter. Mer information hittar du på vår webbsida Help

Var hittar jag information om Integritetspolicy & Användarvillkor?

Du hittar texterna längst ned på webbsidan under rubrikerna “Privacy Policy” och “Terms“. Det finns både en svensk och engelsk version av texterna. Den svenska texten följs direkt av en engelsk version.

Jag gillar ert affärskoncept. Hur blir jag en partner?

Vi söker alltid strategiska partnerskap på utvalda marknader och länder. Vänligen kontakta oss på battpow.com och vi kommer tillbaka till dig så snart som möjligt.

Blir en deposition återbetalad när den hyrda Powerbanken är returnerad?

Dina pengar finns på kontot och betalas inte automatiskt tillbaka, utan ligger kvar tills nästa gång du vill hyra. Och då behöver du bara fylla på till 99 kr igen. Men vill du ha tillbaka pengarna, kan vi ordna det. Då behöver du skriva till supporten om återbetalning av depositionen. Glöm ej lämna ditt telefonnummer.

EnglishSwedish